Regie op structurele arbeid.

Dat werkt.

Recruiter Parttime

23 februari 2023

Als bedrijf zijn wij de laatste jaren flink gegroeid, en zijn wij nu toe aan het professionaliseren van onze recruitment afdeling. Wij zijn op zoek naar iemand die de recruitment taken kan oppakken en wilt meedenken over de mogelijke inzetbare tools.

Je houdt je bezig met een groot aantal vacatures.  Schrijft wervende vacatureteksten en zoekt mensen via cv databases en social media. Je volgt ontwikkelingen met betrekking tot online vindbaarheid op de voet. Je bent in staat om zelfstandig sollicitatiegesprekken te voeren, zowel fysiek als telefonisch.

Communicatie op kantoor is Nederlands, de kandidaten waar mee gewerkt wordt hebben verschillende nationaliteiten. We zijn een leuk gemotiveerd hecht team. Er is een informele werksfeer. Een tevreden klant en uitzendkracht is ons uitgangspunt!

Wie zijn wij?
Rosa Werkt BV is sinds 2017 actief in het bemiddelen van kwalitatief personeel in diverse branches. ROSA staat voor Regie Op Structurele Arbeid, wij proberen onze opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van arbeid. Onze communicatie is open, eerlijk en transparant.

Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten.

Ons kantoor bevindt zich in Kwintsheul. Wij hebben opdrachtgevers in het Westland maar ook in Noord-Holland en op de Zuid-Hollandse eilanden.

Wat vragen wij?
– Ervaring met recruitment, het liefst ook met arbeidsmigranten
– MBO werk- en denkniveau
– Diploma Intercedent SEU is een pré
– Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, van een extra taal is een pré
– 16-32 uur per week beschikbaar
– Ondernemend en proactief
– Ervaring met Easyflex is een pré

Wat bieden wij?
Voor deze uitdagende functie bieden wij een passend salaris en aanvullende goede voorwaarden.

– 26 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Pensioenregeling
– Zicht op vast dienstverband
– Ruimte voor jouw initiatief

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsuitje
  • 1x per week gezamenlijk lunchen

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maaike Vreeswijk of stuur je CV naar: maaike@rosawerkt.nl.

Reageer op deze functie