Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt!

Vacaturefilter

Vrachtwagenchauffeur

Functieomschrijving: Als fulltime vrachtwagenchauffeur rij jij korte ritjes met producten van en naar teeltbedrijven in Andijk en Wervershoof. In maart tot en met oktober ben je 90% bezig met het rijden op de vrachtwagen en wordt het werk aangevuld met logistiek en sorteerwerkzaamheden. In de wintermaanden loop je mee met de reguliere werkzaamheden in de kas.

Productiemedewerker tomaten

Als productiemedewerker ben je bezig met het verzorgen van de teelt, het klimaat en het watermanagement. Hierbij hou je er rekening mee dat de planten elke dag zorg nodig hebben en bij bepaalde omstandigheden je er bovenop moet zitten.

Orderpicker kamerplanten

Als fulltime orderpicker maak je bestelde planten klaar voor verzending. Je maakt de planten schoon, controleert de watermeter en print en plakt de labels op. Ook ben jij verantwoordelijk voor de orderverwerking.

Productiemedewerker potchrysanten

Als productiemedewerker ben jij bezig met het potten vullen. Aan de hand van de planning voer jij de taken uit. Dit doe je samen met jouw collega. Ook stuur jij het uitzetten aan. Je begeleidt de collega’s en bepaalt welke soorten potchrysanten er in de juiste volgorde naar de afkweek worden gestuurd.

Schoonmaker

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Pijnacker zijn wij op zoek naar een medewerker voor de interieurverzorging binnen het bedrijf. Zo ben je bezig met het schoonhouden van machines en kantoren, maar ook het doorgeven wanneer er reparaties nodig zijn. Dit doe je 5 dagen in de week vanaf 17:00 uur. Je werkt minimaal 4 uur per dag.

Productiemedewerker Callas en Helleborus

Als productiemedewerker ben jij voornamelijk bezig met het oogsten van Callas en Helleborus. Daarnaast voer je nog diverse taken uit, zoals het snijden van de bloemen in de kas en de bossen klaarmaken voor de veiling.

Medewerker potplanten

Als medewerker potplanten ga je verschillende taken uitvoeren op het gebied van: teelt, verzorging en verpakkingswerkzaamheden.

Productiemedewerker hortensia’s en pionsettia’s

Samen met jouw collega’s ben je bezig met het snijden, verwerken en verzendklaar maken van de hortensia’s en poinsettia’s.

Assistent teeltman / productiemedewerker

In deze functie assisteer jij de teeltmannen. Zelf verricht je de teeltwerkzaamheden, zoals het uitzetten van biologische gewasbescherming. Ook ben je operator bij de oppotmachine en zo nodig bij de overige werkzaamheden.

Productiemedewerker perkgoed

Als productiemedewerker ben je bezig met het hele proces van het perkgoed. Je helpt mee met het oppotten van de stekjes, het schoonmaken van de planten, en het verpakken hiervan. Wanneer dat is gebeurd, worden de planten in deense karren geplaatst.