Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt!

Vacaturefilter

Medewerker technische dienst (montage)

10 november 2022
Als medewerker technische dienst installeer je verschillende soorten schermsystemen eventueel aangevuld met een stuk insectengaas en luchtmechaniek. Samen met jouw collega monteren en installeren jullie verschillende producten.

Logistiek medewerker

10 november 2022
Als logistiek medewerker ben jij er verantwoordelijk voor dat de bestellingen van de klanten goed op de Deense karren komen. Je controleert de kwaliteit; Maakt de bestelling transport klaar; Bouwt karren op en helpt met laden en lossen.

Productie medewerker (rozen)

8 november 2022
Als fulltime productiemedewerker ben jij bezig met het knippen van de rozen en de bossen in bakken doen. Vervolgens moeten de rozen worden gesorteerd en worden verzameld in bossen van 10 stuks. Als laatst controleer je of de verpakking goed zit en doet de bossen in de fusten.

Productiemedewerker plantarrangementen

27 oktober 2022
Je gaat moderne plantarrangementen maken. Daarnaast zorg je er ook voor dat de juiste productstickers er op worden geplakt.

Teamleider potplanten

27 oktober 2022
Jij staat aan het hoofd van een team en bent er verantwoordelijk voor dat alle taken worden uitgevoerd en controleert hierop.

Boeketmaker

27 oktober 2022
Je bent bezig met het maken van boeketten en deze plaatsen op de karren zodat ze naar de klant kunnen.