Regie op structurele arbeid.

Dat werkt.

Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt!

Vacaturefilter

Schoonmaker

31 oktober 2023
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Pijnacker zijn wij op zoek naar een medewerker voor de interieurverzorging binnen het bedrijf. Zo ben je bezig met het schoonhouden van machines en kantoren, maar ook het doorgeven wanneer er reparaties nodig zijn. Dit doe je 5 dagen in de week vanaf 17:00 uur. Je werkt minimaal 4 uur per dag.

Medewerker Robo afdeling

26 oktober 2023
Als medewerker Robo ga je (na een gedegen inwerkperiode) aan de slag met onze Robomac Draadbuigmachines. Je programmeert onze machines waarmee je producten maakt van verzinkt draad van 2 tot 10 mm. Je bent verantwoordelijk voor het stellen en programmeren van de Draadbuigmachines; in- en uitvoeren van materiaal op de machines; werken met CNC-aanvoerapparatuur en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de producten.

Productiemedewerker Callas en Helleborus

26 oktober 2023
Als productiemedewerker ben jij voornamelijk bezig met het oogsten van Callas en Helleborus. Daarnaast voer je nog diverse taken uit, zoals het snijden van de bloemen in de kas en de bossen klaarmaken voor de veiling.

Boeketmaker

26 oktober 2023
Je bent bezig met het maken van boeketten en deze plaatsen op de karren zodat ze naar de klant kunnen.

Medewerker potplanten

26 oktober 2023
Als medewerker potplanten ga je verschillende taken uitvoeren op het gebied van: teelt, verzorging en verpakkingswerkzaamheden.

Orderpicker kamerplanten

26 oktober 2023
Als fulltime orderpicker maak je bestelde planten klaar voor verzending. Je maakt de planten schoon, controleert de watermeter en print en plakt de labels op. Ook ben jij verantwoordelijk voor de orderverwerking.