Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt!

Vacaturefilter

Productiemedewerker Vanda

24 januari 2023
Als fulltime productiemedewerker ben jij bezig met het gehele proces van de Vanda, totdat deze het bedrijf verlaat. Je voert taken uit op het gebied van: teelt, verzorging en het verpakken.

Medewerker Robo afdeling

13 december 2022
Als medewerker Robo ga je (na een gedegen inwerkperiode) aan de slag met onze Robomac Draadbuigmachines. Je programmeert onze machines waarmee je producten maakt van verzinkt draad van 2 tot 10 mm. Je bent verantwoordelijk voor het stellen en programmeren van de Draadbuigmachines; in- en uitvoeren van materiaal op de machines; werken met CNC-aanvoerapparatuur en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de producten.

Teeltspecialist

13 december 2022
Als fulltime teeltspecialist zorg jij ervoor dat de (paprika)planten het hele seizoen optimaal groeien. Ook ben jij bezig met: controleren en beoordelen van het gewas en de kwaliteit; gewas besturen vanaf de computer; het aantal vruchten aan de plantjes wekelijks tellen en het gewas- en oogstwerk controleren van de productiemedewerkers.

Medewerker technische dienst (montage)

10 november 2022
Als medewerker technische dienst installeer je verschillende soorten schermsystemen eventueel aangevuld met een stuk insectengaas en luchtmechaniek. Samen met jouw collega monteren en installeren jullie verschillende producten.

Logistiek medewerker

10 november 2022
Als logistiek medewerker ben jij er verantwoordelijk voor dat de bestellingen van de klanten goed op de Deense karren komen. Je controleert de kwaliteit; Maakt de bestelling transport klaar; Bouwt karren op en helpt met laden en lossen.

Productie medewerker (rozen)

8 november 2022
Als fulltime productiemedewerker ben jij bezig met het knippen van de rozen en de bossen in bakken doen. Vervolgens moeten de rozen worden gesorteerd en worden verzameld in bossen van 10 stuks. Als laatst controleer je of de verpakking goed zit en doet de bossen in de fusten.