• +31 (0)174 200 018
  • Ma - Vr 8:00 - 17:00

Vanuit onze achtergrond als kennispartners in de uitzendbranche komen wij vaak bij verschillende soorten opdrachtgevers over de vloer. En in die gesprekken hoorden we geregeld hetzelfde terug: er zijn vaak verschillende uitzendbureaus tegelijk actief in een bedrijf en het verloop onder de flexibele arbeidskrachten is erg groot.

Een uitdaging voor bijna elke opdrachtgever om daar nog overzicht over te houden: zijn er morgen voldoende mensen om te werken? Zijn ze ook gemotiveerd om aan de slag te gaan? Hoeveel mensen liepen er precies rond? En wordt er ook efficiënt gewerkt?

Wij vinden dat dat anders moet. En anders kan! Daarom is er Rosa Werkt. Een uitzendbureau met uitzonderlijke service die structuur brengt in tijdelijke arbeid. En dat werkt! Wij onderscheiden ons door open en inzichtelijk te werk te gaan rekening houdend met de wet- en regelgeving.

Zie ons als je personeelsmanager voor de flexibele arbeid. Wij zorgen voor het geheel: voldoende en gemotiveerde uitzendkrachten, aansturing van de verschillende uitzendbureaus en transparante verloning. Als opdrachtgever betaal je voor wat daadwerkelijk geleverd is en arbeidskrachten krijgen beloond naar prestatie. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet overal!

Jeroen van Kester
Commercieel directeur/eigenaar

Eva Bindt
Administratief medewerkster

Kitty Ekering
Administratief medewerkster

Maaike Vreeswijk
Algemeen directeur/eigenaar

Kim Geldhof
Administratief medewerkster

Evelien Leezer
Projectmanager

ROSA Werkt
Kwintrum 1
2295 HZ Kwintsheul

+31 (0)174 200 018

Copyright © 2018-2021 Rosa Werkt b.v. - Website gerealiseerd door: Free Design